luni, 14 septembrie 2009

stelete care cad nu plutesc







Pe vremea cand eram eu un soi de tzanc, mare la inaltime dar mic la minte, in fiecare an de Cerbul de Aur cascam ochii cat cepele sa nu pierd ceva la tv. Ma uitam cu drag parca era o sarbatoare. Am ramas cu acelasi sentiment si acum. Doar ca pe vremea aceea cerbul avea niste coarne frumoase si arata a ...cerb.
Dar a venit vremea cand Televiziunea Romana a hotarat ca este cazul sa se modernizeze, sa dea o noua culoare cerbului si s-a gandit sa schimbe si sigla, adica pe domnu' cerb. Astfel la trimis frumos la pensie undeva in nordul tarii si a facut un casting pentru cerbi noi. Printre tinerii cerbi care mai de care mai frumos si pompos a scapat si o caprioara mai chioara de fel. Saraca, in timp ce se plimba pe holurile TVR-ului crezand ca este in padurea fermecata, a dat cu capu' peste un automat de cafea si s-a lovit atat de tare incat in jurul ei au aparut o groaza de stele aurii. In acelai moment statea la coada la cafea un domn care se ocupa probabil de casting (era si omu obosit avea nevoie de o cafea) si vazand caprioara cu stele in jurul capului a zis:"asta ne trebuie! ceva nou si inedit". Astfel a ajuns caprioara chioara noua sigla a Cerbului de Aur.



Mai in gluma mai in serios asta vad eu cand ma uit la Cerbul de Aur. Si o zic in fiecare an.
Voi nu ati vazut cum arata trofeul? O adunatura de ramuri care isi doresc sa reprezinte niste stele, caci stele chiar daca intr-o poza stau in aer, in lumea reala cu gravitate nu stau decat pe cer in aer, nu si pe o statueta.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu